İhsan Kuru

İhsan Kuru
İhsan Kuru, Antalya Manavgat'ta başlayan eğitim hayatını, Pamukkale Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nden mezun olarak tamamlamıştır. Mutfağa bakışı, geleneksel köklerle yenilikçiliği birleştirmek üzerine kuruludur. 2016 yılından bu yana Denizli'de 3 şubesi bulunan Pizza Palermo restoranlarının koordinatör mutfak şefliğini yapmaktadır.

Yazarın Yazıları

Gelenekten Geleceğe: Bayram Temizliğinde Philips İmzası

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte evlerde geleneksel bahar temizliği rüzgârı esmeye başladı. Ancak bu yıl temizlik rutinleri, teknolojinin desteğiyle daha pratik ve verimli hale geliyor....

Catch Caddebostan’da: Akdeniz ve Asya’nın Lezzet Buluşması

Allpoints Restaurant Group'un yeni gastronomi durağı Catch, Caddebostan'ın hareketli sokaklarında konuklarını ağırlamaya başladı. Miami, Dubai ve Londra'nın dinamik mutfak kültürlerinden ilham alan mekan, Akdeniz...

Doğal Ürünlerle Global Başarı: Elite Naturel’in Stratejik Zaferi

2024'ün zorlu ekonomik koşullarında dikkat çeken bir başarı hikayesi yazan Elite Naturel, doğal ve organik ürün pazarında stratejik hamleleriyle kârlılığını artırmayı başardı. Küresel enflasyon...

Miras, Sanat ve Konforun Buluşma Noktası: Hotel Komana

Açık Holding, turizm sektöründeki iddiasını "Heritage Otel" konseptinin ilk halkası olan Hotel Komana Binbirdirek ile perçinliyor. İstanbul'un tarihi yarımadasında, Binbirdirek Sarnıcı'nın üzerine konumlanan otel,...

TTYD’de Oya Narin Yeniden Başkan Seçildi

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), 23 Mayıs 2025'te Radisson Collection Hotel Vadistanbul'da gerçekleştirdiği 22. Olağan Genel Kurulu'nda Oya Narin'i oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçti....