Ana Sayfa Gastronomi Mekan Şef Murat Bozok ile Artois’te Yeni Bir Dönem Başlıyor

Şef Murat Bozok ile Artois’te Yeni Bir Dönem Başlıyor

Şef Murat Bozok & Şeyma Yıldız
Şehrin Lezzeti

Michelin yıldızlı restoranlarda kazandığı deneyimlerle adından sıkça söz ettiren Şef Murat Bozok, iki yıl önce Bağdat Caddesi’nde kapılarını açan Artois’in koordinatörlüğünü üstlendi.

Artois, misafirlerine kendilerini evlerinde hissettiren sıcak atmosferiyle, Murat Bozok’un liderliğinde uluslararası düzeyde bir lezzet merkezi olmayı hedefliyor. Bozok, müdavimlerin sevdiği lezzetleri korurken, kendi dokunuşlarıyla bu tatları yeniden yorumlayarak farklı bir deneyim sunuyor. Menüsünde modern lezzetleri yerel malzemelerle buluşturan Artois, gastronomi tutkunlarına benzersiz bir yolculuk vadediyor.

Yerel Tatlar, Uluslararası Standartlarla Buluşuyor

Artois’in kurucusu Şeyma Yıldız,“Şef Murat Bozok’un aramıza katılmasıyla restoranımızda yeni bir dönem başlıyor. Onun vizyonu ve yaratıcılığıyla yerel lezzetler yeniden yorumlanarak uluslararası standartlarda sunulan tabaklara dönüşecek” diyerek bu yeni dönemin önemine dikkat çekiyor.

Murat Bozok’un Dokunuşuyla Modern ve Yerel Lezzetler

Şef Murat Bozok ise Artois mutfağının koordinatörlüğünü üstlenmesi hakkında şunları söylüyor: “Bu başarılı markanın mutfak koordinatörlüğü görevini devralmak büyük bir sorumluluk. Lezzet ve deneyim anlamında çıtayı tüm ekip olarak daha da yukarıya çıkarmak için çok çalışacağız. En tazesi, en kalitelisi ve en lezzetlisini sunmak için tüm güç ve motivasyona sahibiz.”

Artois’in Misyonu: Anadolu Yakası’nın Parlayan Yıldızı

Şef Murat Bozok danışmanlığında, İstanbul’un ödüllü restoranları arasında yer almayı hedefleyen Artois, Anadolu Yakası’nda gastronomi dünyasının parlayan yıldızlarından biri olmayı misyon ediniyor.

Şehrin Lezzeti