Tatlı bir mutluluktur; bir anlık kaçış ve keyif sebebidir. Bizim için misafiri, günlük hayatın stresinden birkaç dakika da olsa uzaklaştırmak, içten bir gülümsemeyle karşılamak ve büyük motivasyon kaynağımız.
Keleşoğlu: 1974’ten Günümüze Tarsus’un Tatlı Huzuru
1974 yılında Tarsus’ta kurulan Keleşoğlu Baklava, kendine sahip tatlarıyla hizmet veren küçük bir aile işletmesi olarak öne çıkıyor. Müge Keleşoğlu, damakta bıraktığı lezzetlerini Tarsus’ta tatmaya davet ediyor. Sadece şerbetli hamur tatlılar ve mamül satan Keleşoğlu’nun menüsünde; fıstıklı baklava, havuç dilimi, fıstıklı tel kadayıf, kaymaklı baklava, kuru baklava gibi klasik tatlar yer alırken, sipariş üzerine cevizli baklava, midye tatlısı ve şöbiyet gibi çeşitler de sunuluyor.
Ekonomi öğrencisi Müge Keleşoğlu tarafından çalıştırılan bu tatlı durağı, markanın gücünü koruyarak kaliteye odaklanmaya ve daha da ilerlemeye kararlı. Müge Keleşoğlu, “Yolu Tarsus’tan geçen herkesi bekliyoruz” diyerek, tatlı sevenleri bu özel lezzetleri keşfetmeye davet ediyor.