Gastronomi dünyasının nabzını tutan, şehrin en özel tatlarını ve yaşamı bir araya getiren Şehrin Lezzeti Dergisi, Mayıs’25 Sayı:6 ile okurlarıyla buluşuyor.
Derginin Genel Yayın Yönetmeni Bülent Vural, şu ifadelerde bulundu: “Okuyucularımıza söz verdiğimiz gibi, gastronomi, turizm ve yaşamı harmanlayan bu eşsiz dergiyi zamanında sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Lezzet, kültür ve yaşam dolu bir dünyanın kapılarını hep birlikte aralayacağız. Şehrin Lezzeti Dergisi’ne, yeni nesil gazete bayisi olan dijital dergi platformlarından ve www.sehrinlezzet.tr web sitesinden kolayca ulaşabiliyorsunuz.” dedi.
Bu Ayın Öne Çıkan Başlıkları:
• Denizden Sofraya TÜRKİYE’NİN MAVİ HAZİNELERİ
• Mutfakta Dalgalarla Yarışan Bir Hikâye KAPTAN DEĞİL ŞEF!
• Anadolu’nun Ruhunu Tabaklarına Yansıtan Şef EMRAH KURT
• Ai̇le Mi̇rasından Ki̇taplara Uzanan Lezzet Hi̇kâyesi NAJDA ERBAŞ
• Pi̇ri̇nci̇n Ve Balığın Senfonisi SUSHI
• Osmanlı’nın Şifalı İçeceği, Dünyanın Serin Tatlısı ŞERBET & SORBE
• Thai Mutfağına Yolculuk GASTRONOMETRO’da
Lezzetin peşinde bir yolculuğa çıkmak için Şehrin Lezzeti Dergisi Mayıs’25 sayısını kaçırmayın! Dolu dolu tam 92 sayfa…