Ana Sayfa Gastronomi Gıda Tavada Fırınlanan Pan Pizza Türkiye’de

Tavada Fırınlanan Pan Pizza Türkiye’de

Tavada Fırınlanan Pan Pizza Türkiye’de
Şehrin Lezzeti Dergisi

1996’dan bu yana Türkiye’de pizza kültürünü şekillendiren Domino’s Pizza, inovatif hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Pizza severlerle buluşturduğu Pan Pizza kategorisiyle, geleneksel pizza deneyimini kökünden değiştiriyor. Özel tavada fırınlanan bu yeni nesil pizza, dışı altın sarısı çıtırlıkta, içi yumuşacık dokusu ve bol malzemeli yapısıyla pizza tutkunlarını beklenmedik bir lezzet şölenine davet ediyor.

Hamurunda Devrim: Pan Pizza Farkı

  • Tavada fırınlanan özel hamur formülü
  • Geleneksel pizzalardan %30 daha yüksek ve kabarık yapı
  • Yoğun mozzarella dolgusuyla doyurucu lezzet garantisi
  • Türkiye’de benzeri olmayan patentli üretim tekniği

Damaklara Özel Üç İkonik Lezzet:

Bol Pan: Acı sevenler için özel hazırlanmış baharatlı versiyon

Sucuk Pan: Türk damak tadına özel sucuklu çeşit

Süper Pan: Et ve sebze dengesiyle hazırlanan karışık versiyon

Domino’s Pizza Eurasia Group CEO’su Aslan Saranga, “2 yıllık AR-GE çalışmaları sonucunda geliştirdiğimiz Pan Pizza, dünyada en çok tercih edilen ikinci pizza hamuru tipi olarak Türkiye’de de yeni bir trend başlatacak” açıklamasında bulundu.

Geleceğin Pizza Trendi Şimdi Başlıyor!

Domino’s inovasyon merkezinde geliştirilen Pan Pizza serisi, önümüzdeki dönemde yeni çeşitlerle genişleyecek. Pizza severler, ayrıca mevcut ‘cazip’ ve ‘özel’ seri pizzalarını Pan Pizza hamuru seçeneğiyle sipariş edebilecek.

Şehrin Lezzeti Dergisi