146 yıllık tecrübe ve kalitenin buluştuğu Pirge, “Mutfakta 4 As: Verimli Mutfaklar için Yenilikçi Çözümler” etkinliğiyle sektöre yön vermeye devam ediyor.
Sektör profesyonellerinin gelişimine katkı sağlamak ve bilinçli mutfaklar oluşturmak amacıyla İçim, Bonna ve Rational iş birliğinde düzenlenen etkinliğin ilk ayağı, 16 Nisan Çarşamba günü Bodrum Doria Hotel‘de gerçekleştirildi.
Etkinlikte, mutfaklarda zaman ve kaynak yönetimi, gıdaların besin değerlerinin korunması ve hijyenik çalışma koşulları gibi kritik konular ele alındı. Pirge, 80’den fazla şef ve mutfak profesyoneliyle bir araya gelerek en son teknolojiyle ürettiği yenilikçi çözümlerini tanıttı.
Türkiye Turu Devam Ediyor
“Mutfakta 4 As” etkinlik serisi, 18 Haziran’da Eskişehir ile devam edecek. Ardından Samsun, Diyarbakır, Mersin ve Antalya’da düzenlenecek organizasyonlarla toplamda 1000’i aşkın şef ve mutfak profesyoneline ulaşılması hedefleniyor.
“Şeflerin Profesyonel Beklentilerini Dinliyoruz”
Pirge Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat Erbil, etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Pirge olarak, ülkemiz mutfağına katkı sağlamak için sektörün öncü markalarıyla bir araya geldik. Şeflerle buluşarak verimlilik odaklı çözümlerimizi paylaştık. Bıçak teknolojilerinden üretim süreçlerimize kadar birçok konuda bilgilendirmeler yaptık. Ayrıca, şeflerimizin beklentilerini dinleyerek bu verileri yeni ürün geliştirme süreçlerimize yansıtacağız. Amacımız, hem profesyonel hem de ev mutfaklarında daha iyi bir deneyim sunmak.”
Pirge, yenilikçi ürünleri ve sektöre yön veren etkinlikleriyle mutfak profesyonellerinin gelişimine destek olmaya devam edecek.