Anadolu’nun verimli topraklarından gelen geleneksel lezzetleri, kalite ve hijyen odaklı modern üretim teknikleriyle buluşan Amasya Et Ürünleri, yüksek standartlarda tüketicisiyle buluşturuyor.
“Kaynağı belli et” mottosuyla, tüketcilere güvenli ve izlenebilir ürünler sunmayı taahhüt ediyor. Besicilikten paketlemeye kadar her aşamada hijyen ve sanitasyon oranlarının eksiksiz olarak sağlanması, güvenilir ve kaliteli et ürünleri sunma misyonunu sürdürüyor.
Sağlıklı olarak yetiştirilen hayvanlardan elde edilen etler, hijyenik uygunlukta kesiliyor ve işleniyor. Ürünlerin gıda gelişimini en üst seviyede tutarak, etlerin doğru sıcaklıkta saklanmasını sağlarken, ambalajlama ve etiketleme süreçlerinde de tüketicilerin sağlığını korumayı hedefliyor.
Kaynağından Sofranıza Güvenilir Bir Yolculuk
Amasya Et Ürünleri, “Önce iyi et olacak” sloganıyla hayvanların sağlıklı koşullarda yetişmesinden, kesimlere, etin saklanmasından taşınmasına kadar tüm aşamaları parçalara ayırıyor.
Hayvanlar, veteriner hekimler tarafından düzenli aralıklarla kontroller sağlık taramalarından geçiriliyor. Kesim işlemleri modern, hijyenik üretim hatlarında, helal gıda şartlarına uygun olarak uzman ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.
Soğuk zincirin bozulmadan etlerin uygun sıcaklıklarda saklayan ve taşıyan Amasya Et Ürünleri, mikrobiyal kontaminasyonu önlemek adına üretim süreçlerinde uluslararası standartlara uygun olarak özel önlemler de alıyor. Tüm bu aşamalar, güvenli ve kaliteli ve hijyen sofralarına ulaşım için büyük bir kayıt yürütülüyor.