İngiliz pop/rock müziğinin yaşayan efsanelerinden Sir Elton John, birkaç saatlik Türkiye ziyareti sırasında Telezzüz’e konuk oldu.
Sanatçı, öğle yemeği için Türkiye’nin ilk bitki temelli lokantası olan Telezzüz’ü tercih etti. Sade, doğal ve duyarlı bir yaklaşımla bitki odaklı mutfağı yeniden şekillendiren Telezzüz, mevsiminde ve yerel malzemeleri kullanarak farklı bir gastronomik deneyim sunuyor.

Bağlarbaşı’nda Unutulmaz Bir Sonbahar Menüsü
Bağlarbaşı’ndaki Abdülmecit Efendi Korusu’nda yer alan Telezzüz’de, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç ile birlikte sonbahar tadım menüsünü deneyimleyen Elton John’a, ödüllü şef Bahtiyar Büyükduman menü ve yemekler hakkında bizzat bilgi verdi.
Sürdürülebilirlik ve Etik Değerler Telezzüz’ün Kalbinde
Sürdürülebilirlik ve etik değerlere odaklanan Telezzüz’den çok etkilenen sanatçı, “Bu, asla unutamayacağım bir deneyimdi. Her şey mükemmel ve dengeliydi,” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.
Elton John’dan Telezzüz Ekibine Özel Bir Jest
Yemek sonrası mutfak ekibiyle de bir araya gelen Elton John, ekip için albümlerini ve plaklarını imzalayarak teşekkür etti.
Telezzüz: Doğallık, Mevsimsellik ve Sıfır Atık Prensipleri
Divan Grubu tarafından hayata geçirilen ve Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Telezzüz, mevsimselliği ve yerel ürün kullanımını ön planda tutan, minimum karbon ayak izi ve atıksız mutfak prensiplerini benimseyen bir işletme olarak dikkat çekiyor. Özenle seçilen malzemelerin doğallığını ve dokularını ön plana çıkaran menüsü ise her mevsim yenileniyor.