Ana Sayfa Haber Chef Seasons Sürdürülebilirlik Vizyonuyla SIAL Paris 2024’te Ödül Aldı

Chef Seasons Sürdürülebilirlik Vizyonuyla SIAL Paris 2024’te Ödül Aldı

Chef Seasons, SIAL Paris 2024’te Ödül Aldı
Şehrin Lezzeti

Chef Seasons, sürdürülebilirlik çalışmaları, sorumlu tedarik yönetimi ve gezegene katkı sağlama taahhüdü ile öne çıkarak SIAL Paris 2024’te Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) girişimleri kapsamında ödüle layık görüldü.

CEO Burak Hucuptan: “Gezegenimize Katkı Sağlama Misyonumuzla Gurur Duyuyoruz”

Bu anlamlı ödülle ilgili düşüncelerini paylaşan Chef Seasons CEO’su Burak Hucuptan, “Bu prestijli ödül, sürdürülebilirlik, sorumlu tedarik ve hem insanlara hem de gezegenimize olumlu katkı sağlama taahhüdümüzün bir yansımasıdır. Büyümeye devam ederken, Ar-Ge çalışmalarımızla inovasyonun sınırlarını zorlamaya ve herkes için daha iyi bir gelecek yaratma misyonumuza bağlılığımızı sürdürüyoruz. Bu değişime inanan ve bizimle çalışan tüm ekibimize ve iş ortaklarımıza teşekkür ederiz!” dedi.

Öztürk: “Türk Gıda Sektörünün Gücünü Dünya Sahnesinde Gösterdik”

Gıda sektöründe dünyanın en büyük vitrini olan SIAL Paris’e Türkiye’den 358 gıda firmasının katıldığını belirten Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Muhammet Öztürk, Türk gıda sektörünün dünyanın gıda ambarı olma iddiasını güçlü bir şekilde ortaya koyduğunu vurguladı. Öztürk, “SIAL Paris 2024 Gıda Fuarı’nda Kurumsal Sosyal Sorumluluk girişimleri kapsamında, üyemiz Chef Seasons firmasının ülkemize böyle bir ödül kazandırmasından dolayı gurur duyduk. Bu başarılarından dolayı üye firmamız Chef Seasons’ı ve Chef Seasons CEO’su Burak Hucuptan’ı tebrik ederim. Sürdürülebilirlik alanında yapılan her türlü girişimin ve etkileşimin sonuna kadar destekçisi olacağımızı belirtirken daha iyi bir gelecek inşası için sürdürülebilir çalışmaların tüm dünya için çok önemli olduğunu vurgulamak isterim” ifadelerini kullandı.

Şehrin Lezzeti