Ufuk Karadağ

Şef Ufuk Karadağ, profesyonel iş hayatını bırakıp mutfak eğitimini tamamladıktan sonra, ilk olarak Napoli'de ardından Londra'da çalışma fırsatı buldu. İstanbul'a döndükten sonra Levent'te bir İtalyan restoranını satın alarak işletmeciliğini ve şefliğini üstlendi. Daha sonra kendi markası olan Oxtail Restoran'ı açtı; restoranın öne çıkan özelliği, pöçten yapılan yemeklerdi. Restoranını kapattıktan sonra İstanbul'un saygın restoran ve otellerinde çalışma imkânı buldu. Şu anda yeni bir restoranın açılması için çalışıyor.
Yazarın Yazıları
Tümü
Gelenekten Geleceğe: Bayram Temizliğinde Philips İmzası
Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte evlerde geleneksel bahar temizliği rüzgârı esmeye başladı. Ancak bu yıl temizlik rutinleri, teknolojinin desteğiyle daha pratik ve verimli hale geliyor....
Catch Caddebostan’da: Akdeniz ve Asya’nın Lezzet Buluşması
Allpoints Restaurant Group'un yeni gastronomi durağı Catch, Caddebostan'ın hareketli sokaklarında konuklarını ağırlamaya başladı. Miami, Dubai ve Londra'nın dinamik mutfak kültürlerinden ilham alan mekan, Akdeniz...
Doğal Ürünlerle Global Başarı: Elite Naturel’in Stratejik Zaferi
2024'ün zorlu ekonomik koşullarında dikkat çeken bir başarı hikayesi yazan Elite Naturel, doğal ve organik ürün pazarında stratejik hamleleriyle kârlılığını artırmayı başardı. Küresel enflasyon...
Miras, Sanat ve Konforun Buluşma Noktası: Hotel Komana
Açık Holding, turizm sektöründeki iddiasını "Heritage Otel" konseptinin ilk halkası olan Hotel Komana Binbirdirek ile perçinliyor. İstanbul'un tarihi yarımadasında, Binbirdirek Sarnıcı'nın üzerine konumlanan otel,...
TTYD’de Oya Narin Yeniden Başkan Seçildi
Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), 23 Mayıs 2025'te Radisson Collection Hotel Vadistanbul'da gerçekleştirdiği 22. Olağan Genel Kurulu'nda Oya Narin'i oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçti....