Türk mutfağının sokak lezzetlerinden ilham alan Pizza Italiante, gastronomi dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. Mutfağın usta şefleri tarafından özenle hazırlanan ve Türkiye’de bir ilk olan Tantuni Pizza, geleneksel tantuni harcını bol mozzarella peyniri, taze maydanoz, nane ve misket limonuyla buluşturuyor. Her ısırıkta Mersin sokaklarının sıcaklığını İtalya’nın taş fırınlarıyla harmanlayan bu özel lezzet, o kadar iddialı ki Pizza Italiante, bu tarifle Dünya Pizza Yarışması’na katılmayı planlıyor.
Lezzetin Ötesinde Bir Kültür Köprüsü
“İyi yiyen, iyi yaşar” mottosuyla yola çıkan Pizza Italiante, sadece nefis yemekleriyle değil, düzenlediği kültür-sanat etkinlikleriyle de adından söz ettiriyor. Şimdi de Tantuni Pizza ile gastronomi dünyasına yeni bir soluk katıyor.
Pizza Italiante Mutfak Koordinatörü Semih Güvenbaş, bu özel tarifin hikâyesini şöyle anlatıyor: “Tantuni Pizza, yalnızca bir lezzet değil; kültürlerin kaynaştığı bir deneyim. Geleneksel Türk sokak lezzetlerini, İtalyan mutfağının zarafetiyle buluşturduk. Bu lezzeti sınırlar ötesine taşımayı hedefliyoruz.”
İtalya’nın Ruhu, Türkiye’nin Lezzeti
Pizza Italiante, İtalya’nın 8 farklı bölgesine özgü otantik pizzaları ve yöresel tatları, özenle seçilmiş malzemelerle sunuyor. Şu anda Ankara‘da Armada AVM ve Maidan İş & Yaşam Merkezi‘nde lezzet severlerle buluşan mekân, yakın zamanda İstanbul başta olmak üzere diğer şehirlerde de yeni şubeler açmaya hazırlanıyor.
Bir ısırıkta Türkiye ve İtalya’yı keşfetmeye hazır mısınız?