Ana Sayfa Gastronomi Mekan Beyaz Fırın’dan 200 Yıllık Lezzet Geleneğiyle Sonbahar-Kış Sezonuna Lezzetli Bir Merhaba

Beyaz Fırın’dan 200 Yıllık Lezzet Geleneğiyle Sonbahar-Kış Sezonuna Lezzetli Bir Merhaba

Sezonun Lezzet Yenilikleri
Şehrin Lezzeti

Beyaz Fırın, 2 asırlık geçmişiyle misafirlerine yeni sezonda yeni lezzetlerini sunmaya devam ediyor. Zengin kahvaltı seçeneklerinden öğle ve akşam yemeklerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Beyaz Fırın, pasta ürünleri, kahvaltılar, fit seçenekler, yumurtalar, salatalar, burgerler, makarnalar, ana yemekler, tatlılar ve içeceklerle yeni menüsü öne çıkıyor.

Sezonun Lezzet Yenilikleri

Beyaz Fırın’ın yeni menüsü Risotto Dolgulu Çin Lahanası, Greyfurtlu Kış Salatası, Ispanaklı Rigatoni, Fırında Tavuk Florentine, Fıstıklı Tel Kadayıf Pasta ve Matcha Latte gibi farklı tatlar bulunuyor. Ayrıca kış sezonuyla birlikte Zencefil Soslu Tavuk Salatası ve Beyaz Fırın Yapımı İsveç Köfte gibi sevilen lezzetler de geri döndü.

Lezzet ve Sağlığı Birleştiren Felsefe: “Bedenini Besle, Ruhunu Besle”

Beyaz Fırın, “Bedenini besle, ruhu besle” felsefesiyle, misafirlerine sağlık dolu ve keyifli lezzetler sunuyor. 2013’ten bu yana yerel üreticiyi desteklemek amacıyla, yüksek kaliteli ve temiz içerikli yerli ürünleri menüsüne dahil ediyor. Beyaz Fırın, her yıl yeni tedarikçilerle iş birliği yaparak “ürüne saygı” yaklaşımıyla hazırlanmış lezzetleri zenginleştiriyor.

Kadıköy’den İstinye’ye Uzanan Lezzet Durağı

1836’da Balat’ta bir pasta börek fırını olarak başlayan Beyaz Fırın, bugün Kadıköy, Çiftehavuzlar, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Etiler, Kanyon AVM, Akasya AVM, Göktürk, Moda, Nişantaşı ve İstinye gibi İstanbul’un pek çok yerinde misafirlerini ağırlıyor.

Şehrin Lezzeti