İstanbul’un Anadolu yakasındaki gözde gastronomi duraklarından Artois, düzenlediği özel bir davetle üçüncü yılını kutladı.
Artois’in kurucusu, kadın girişimci Şeyma Yıldız‘ın ev sahibiliğini üstlendiği geceye, Ege, Özge Şahin, Melis Dilmener, Özlem Süer, Oğul Türkkan ve Aydın Sün gibi gastronomi, sanat, iş ve cemiyet dünyasından ünlü isimler katıldı.

Şef Murat Bozok’un İmza Menüsüyle Unutulmaz Bir Gece
Bağdat Caddesi’nin en sevilen buluşma noktalarından biri olan Artois, Şef Murat Bozok‘un özel olarak geliştirdiği menü ile bu özel kutlama gecesini adeta bir lezzet şöleni çevirdi. Gece boyunca servis edilen imzalı kokteyller, misafirlerden büyük beğeni topladı.

Özgün Lezzetlerle Dolu Bir Kutlama
Şef Murat Bozok‘un Artois için hazırladığı özel tabaklar, gastronomiyi sanatla buluştururken menüdeki lezzetin ardındaki hikâye konuklardan tam not aldı. Yenilikçi dokunuşlarla harmanlanmış bu lezzetler, Artois’in eşsiz atmosferiyle buluşarak farklı, muhteşem bir gastronomi deneyimi sundu.

Artois’in Gelecek Vizyonu
Artois’in kurucusu Şeyma Yıldız, 3. yaşlarını kutlarken Türkiye’de gastronomi çıtasını yükseltmeyi hedeflediklerini belirterek, “Artois, misafirlerin kendilerini hem evinde gibi rahat ve güvenli hissettikleri hem de dünyanın en beğenilen lezzetlerini Şef Murat Bozok’un dokunuşlarıyla deneyimleyebildikleri seçkin bir mekan. Dostane buluşmaların yanı sıra konuklarımız iş toplantıları için de Artois’i tercih ediyor. Misafirlerimiz Artois’le güçlü bağlar kuruyor. Onların en özel anlarına ve hatıralarına vesile olduğumuz için mutluyuz.” dedi.
Şef Murat Bozok’tan Artois’e Övgü
Gecede söz alan Şef Murat Bozok da Artois ile iş birliğinden yaşadığı memnuniyeti dile getirerek, “Artois için hazırladığım özel menüyle, misafirlerimize farklı bir gastronomi deneyimi yaşatmak istiyoruz. Şeyma Yıldız’ın da vizyonuyla burada güçlü bir ekiple mutfak sanatını keyifle sergiliyoruz. Artois, her geçen yıl çıtayı daha da yükselterek yıldızını parlatıyor ve gastronomi tutkunlarının vazgeçilmez mekânı olmayı sürdürüyor.” dedi