Ufuk Karadağ

Şef Ufuk Karadağ, profesyonel iş hayatını bırakıp mutfak eğitimini tamamladıktan sonra, ilk olarak Napoli'de ardından Londra'da çalışma fırsatı buldu. İstanbul'a döndükten sonra Levent'te bir İtalyan restoranını satın alarak işletmeciliğini ve şefliğini üstlendi. Daha sonra kendi markası olan Oxtail Restoran'ı açtı; restoranın öne çıkan özelliği, pöçten yapılan yemeklerdi. Restoranını kapattıktan sonra İstanbul'un saygın restoran ve otellerinde çalışma imkânı buldu. Şu anda yeni bir restoranın açılması için çalışıyor.
Yazarın Yazıları
Tümü
Kaş’ta Gastronomi ve Turizmde Yenilikçi İş Birliği
Kaş'ın öne çıkan otellerinden Peninsula Gardens Hotel, turizm sektöründeki personel açığına yaratıcı bir çözüm getirerek bölgenin sevilen lezzet durakları Sardelaki Restaurant & Sandro Pizza...
Altınmarka, Çikolata Dünyasında Yeni Bir Çağ Başlatıyor
Dünyanın önde gelen çikolata üreticilerinden Altınmarka, yenilikçi ürünleri Cacaonly, Altınmarka Xplore Fonksiyonel Çikolata Ailesi ve Altınmarka Xplore Orijin Çikolata Ailesi’ni, İstanbul’un tarihi dokusuna sahip...
Sanat, Gastronomi ve Müziğin Buluşma Noktası: “Art on the Boat” Festivali
İstanbul'un en gözde mekânlarından Kalamış Marina, bu yaz sanat, gastronomi ve müziği aynı çatı altında buluşturan özel bir festivalle şehir hayatına renk katıyor. 14...
Sütün Mucizesi: Sağlıklı Nesiller İçin Temel Besin
Besin değeri ve sağlığa faydalarıyla yaşamın her döneminde vazgeçilmez olan süt, doğumdan itibaren hayatımızın ayrılmaz bir parçası. Türkiye'nin köklü süt ürünleri markası Teksüt, 1...
Yeme-İçme Sektöründe Büyüme ve Domino’s’un Liderliği
Küresel yeme-içme sektörünün 2024'te 3,98 trilyon dolarlık büyüklüğe ulaştığı ve 2029'da 5,29 trilyon dolara ulaşacağı öngörülüyor. Türkiye'de ise 2023'te 415,55 milyar TL olan yiyecek-içecek...