Ana Sayfa Haber Indomie, Gençlere Gıda Üretiminin Kapılarını Açıyor

Indomie, Gençlere Gıda Üretiminin Kapılarını Açıyor

Indomie, Gençlere Gıda Üretiminin Kapılarını Açıyor
Şehrin Lezzeti

Türkiye’nin en çok tercih edilen noodle markası Indomie, gıda üretiminde şeffaflık ve güvenliğin önemini vurgulamak amacıyla fabrikalarını genç nesillerle buluşturuyor. “Türkiye’nin en çok tutulan noodle’ı” mottosuyla hareket eden marka, son iki yılda 50’den fazla okuldan 1000’den fazla öğrenciyi Tekirdağ Çerkezköy’deki fabrikasında ağırlayarak üretim süreçlerini yerinde gösterdi.

Geleceğin Bilinçli Tüketicilerini Yetiştirme Hedefi

Dünyanın ilk hazır noodle markalarından biri olan Indomie, öğrencilere hijyenik üretim, gıda güvenliği ve sürdürülebilirlik konularında uygulamalı eğitimler veriyor. Ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin katıldığı fabrika gezilerinde, bir noodle paketinin ham maddeden son ürüne kadar geçtiği tüm aşamalar şeffaf bir şekilde paylaşılıyor.

Özellikle gıda mühendisliği öğrencileri için akademik iş birlikleri kuran Indomie, teorik bilgilerin pratiğe dönüşmesine de olanak tanıyor. Dünya çapındaki 50 fabrikası arasında ilk 5’te yer alan Türkiye tesisinde staj imkanı sunan marka, gençlere sektör deneyimi kazandırıyor.

“Şeffaflık, En Önemli Değerimiz”

Indomie Genel Müdür Yardımcısı Sencer Gündü, “Gıda güvenliği ve şeffaf üretim bizim için olmazsa olmaz. Fabrikamızı gençlere açarak hem bilinçli tüketiciler yetiştirmeyi hem de geleceğin profesyonellerine ilham vermeyi hedefliyoruz” dedi.

Indomie, tüketicilerin güvenini kazanmak adına fabrika ziyaretlerini sürdürüyor ve isteyen herkesi üretim süreçlerini gözlemlemeye davet ediyor.

Şehrin Lezzeti